Τρίποντο μετά από 2,5 μήνες! (video)

Η Σασουόλο κατάφερε να επικρατήσει 4-0 της ουραγού Κιέβο και να πανηγυρίσει μετά από μεγάλο διάστημα!

Η Σασουόλο ερχόταν από την πικρή ήττα στο ντέρμπι με την Μπολόνια και ήταν αποφασισμένη να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στην ουραγό, αλλά επικίνδυνη Κιέβο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα του Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι πήρε τη νίκη 4-0 και αυτή ήταν η πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα μετά από τις 26 Ιανουαρίου! 

Ο κεντρικός αμυντικός των “νεροβέρντι” Μερίχ Ντεμιράλ, άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′ με κεφαλιά στο πρώτο του τέρμα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Στο 9ο λεπτό ο Τζιακερίνι σκόραρε για την Κιέβο μετά από ατομική προσπάθεια, όμως ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR ακύρωσε το γκολ, καθώς υπήρξε φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης από τον Μπάρμπα στον Μπουραμπιά. 

Ο Ντεμιράλ ευτύχησε να σκοράρει και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45′), ξανά με κεφαλιά για το 2-0. Ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για τους γηπεδούχους να ολοκληρώσουν το πρώτο μέρος, αλλά και το δεύτερο ξεκίνησε το ίδιο ιδανικά. Στο 47′ ο Μανουέλ Λοκατέλι σκόραρε σε κενή εστία, μετά την εξαιρετική κούρσα και ασίστ του Πολ Λιρόλα. Μετά από δέκα λεπτά, στο 57′, ήρθε και το τέταρτο γκολ της Σασουόλο με τον Ντομένικο Μπεράρντι με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από πάσα του Μπαμπακάρ.  

Η Κιέβο προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής, αλλά σταμάτησε στον Αντρέα Κονσίλι, καθώς ο Εμανουέλε Τζιακερίνι έχασε την ευκαιρία να σκοράρει από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Στεπίνσκι από τον Ντεμιράλ.

Η Σασουόλο έφτασε τους 35 βαθμούς, πλησιάζοντας ξανά την πρώτη δεκάδα, η Κιέβο έμεινε στους 11 και στην τελευταία θέση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.