Νέα «γκέλα» για τους «ροσονέρι»

Η νίκη επί της Κατάνια αποδείχθηκε μια... καλή παρένθεση για τη Μίλαν, η οποία επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, 2-2 με τη Λιβόρνο εκτός έδρας.

Η νίκη επί της Κατάνια αποδείχθηκε μια… καλή παρένθεση για τη Μίλαν, η οποία επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, 2-2 με τη Λιβόρνο εκτός έδρας. Τα δύο γκολ του Μπαλοτέλι δεν ήταν αρκετά για τους «ροσονέρι», οι οποίοι γλίτωσαν τουλάχιστον τα χειρότερα.

Ο «σούπερ Μάριο» άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό από ασίστ του Κακά, αλλά η Λιβόρνο ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Σιλιγκάρντι στο 26′ και στο 58′ πήρε το προβάδισμα με τον Παουλίνιο. Ο Μπαλοτέλι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τη Μίλαν να μένει πλέον στο -22 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Λιβόρνο (Νίκολα): Μπάρντι, Κόντα, Έμερσον, Τσεκερίνι, Μπαγιέ (90’+2′ Λαμπρούγκι), Μπιατζιάντι, Λούτσι, Σκιαταρέλα, Ντάνκαν (90’+4′ Ρινάουντο), Παουλίνιο, Σιλιγκάρντι (76′ Γκρέκο)

Μίλαν (Αλέγκρι): Γκάμπριελ, Μεξές, Σαπάτα, Κακά, Μπίρσα (38′ Ελ Σαραουί), Ντε Γιονγκ, Εμάνουελσον, Μοντολίβο, Νοτσερίνο (60′ Νιάνγκ), Πόλι (76′ Ντε Σίλιο), Μπαλοτέλι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.