Παντρεύτηκαν Νάρα και Ικάρντι

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι των Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε πολιτική τελετή στο Μπουένος Άιρες.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι των Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε πολιτική τελετή στο Μπουένος Άιρες.

Ο 21χρονος επιθετικός της Ίντερ, παντρεύτηκε το μοντέλο από την Αργεντινή έξι μήνες μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου τους, το οποίο προκάλεσε σάλο στην Ιταλία και όχι μόνο.

Ο λόγος φυσικά, είναι πως ο Ικάρντι…άρπαξε τη Νάρα από τα χέρια του πρώην πλέον συζύγου της και πρώην συμπαίκτη του στη Σαμπντόρια, Μάξι Λόπες.

Η 27χρονη χώρισε με τον παλιό στράικερ της Μπαρτσελόνα (με τον οποίον έχουν τρία παιδιά) και τον Νοέμβριο του 2013 δημοσιοποίησε τον έρωτά της με τον Ικάρντι, ο οποίος τώρα παίζει στην Ίντερ.

Μάλιστα, ο αγώνας ανάμεσα στους «νερατζούρι» και τη Σαμπντόρια τον περασμένο Απρίλιο για τη Σέριε Α ονομάστηκε «Wanda derby» από τον ιταλικό Τύπο, με τον Λόπες να αρνείται να δώσει το χέρι του στον Ικάρντι πριν από το παιχνίδι.

Ο παίκτης της Ίντερ απάντησε με δύο γκολ, ενώ είδε και τον πρώην φίλο του να χάνει και πέναλτι!

Ο πολιτικός γάμος Ικάρντι-Νάρα έγινε στο Μπουένος Άιρες παρουσία μόλις 12 καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους πάντως σίγουρα δεν ήταν ο Μάξι Λόπες…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.