Πήρε Αγκάτσι η Μίλαν

Παίκτης της Μίλαν είναι και επίσημα ο Μίκαελ Αγκάτσι, καθώς οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 29χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι.

Παίκτης της Μίλαν είναι και επίσημα ο Μίκαελ Αγκάτσι, καθώς οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 29χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι. «Η Μίλαν επιθυμεί να ανακοινώσει την υπογραφή του Μίκαελ Αγκάτσι σε συμβόλαιο, το οποίο “τρέχει” έως τις 30 Ιουνίου 2017», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούσαν από καιρό βέβαιη τη μετακίνηση του Αγκάτσι στη Μίλαν, καθώς είχε αρνηθεί μέσα στη σεζόν να επεκτείνει την διάρκειας τεσσάρων ετών θητεία του στην Κάλιαρι, με αποτέλεσμα οι διοικούντες τον σύλλογο της Σαρδηνίας να τον στείλουν στην Κιέβο. Εκεί ο έμπειρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια με την ομάδα από τη Βερόνα και τη βοήθησε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόκτηση του Αγκάτσι ακολουθεί τη συμφωνία της Μίλαν με τον 36χρονο τερματοφύλακα, Κριστιάν Αμπιάτι, για μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.