Κοντά σε Βιντάλ η Γιούβε

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Αρτούρο Βιντάλ φέρεται πως βρίσκεται η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sky Sport Italia».

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Αρτούρο Βιντάλ φέρεται πως βρίσκεται η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sky Sport Italia». Η «μεγάλη κυρία» είναι έτοιμη να προσφέρει στην Μπάγερν Λεβερκούζεν 12 εκατ. ευρώ και τον Μοχάμεντ Σισοκό ως έμψυχο αντάλλαγμα. Το συμβόλαιο του Χιλιανού άσου θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα πάρει για κάθε σεζόν τρία εκατ. ευρώ.

Ο τεχνικός διευθυντής των Ιταλών, Τζουσέπε Μαρότα είχε συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη, Φερνάντο Φελίτσεβιτς και ξεκαθάρισαν τις όποιες λεπτομέρειες υπήρχαν για την υπόθεση αυτή.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόλο-Κόλο ενώ το 2007 μετακόμισε στη Γερμανία και τη Μπάγερν Λεβερκούζεν με την οποία συμπλήρωσε 117 συμμετοχές και σημείωσε 15 τέρματα στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτήν. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχουν εκφράσει και οι Μπάγερν Μονάχου, Μίλαν και Τσέλσι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.