Ράσινγκ Σανταντέρ – Ουέσκα 0-0: Τις σταμάτησαν τα δοκάρια (highlights)

Σανταντέρ και Ουέσκα έμειναν χωρίς τέρματα για την 3η Αγωνιστική της Segunda Division, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι στο β'.

Η Ράσινγκ έφτασε τους τέσσερις πόντους σε τρεις αγώνες, αλλά δεν κέρδισε στο γήπεδό της μετά από έξι σερί νίκες, οι «αθουλγκράνας» πήραν τον δεύτερο πόντο τους στο πρωτάθλημα.

Το ματς ήταν αρκετά σκληρό με δυνατά μαρκαρίσματα και πολλές κίτρινες κάρτες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν μία καλή ευκαιρία με τον Λάγκο Ζούνιορ, όμως η Ουέσκα ισορρόπησε στη συνέχεια του α’ μέρους και απείλησε με Χάβι Μαρτίνεθ και Σιέλβα.

Στο β’, οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες αλλά πιο σημαντικές, με τον Χάβι Μαρτίνεθ να τραντάζει το δοκάρι του Εθκιέτα στο 52′ με τρομερό σουτ και τον Ίνιγο Βιθέντε στην άλλη πλευρά να έχει και αυτός δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή στο 82ο λεπτό.

Ράσινγκ Σανταντέρ (Χοσέ Αλμπέρτο): Εθκιέτα – Μαντίγια, Χερμάν, Άλβες, Σαούλ – Μοράντε, Αλντασόρο (62′ Σάινθ-Μάθα)- Λάγκο Ζούνιορ (62′ Γεράι), Πέκε (84′ Σανταμαρία), Βιθέντε – Εκαΐν (84′ Σανγκάλι).
Ουέσκα (Θιγάντα): Φερνάντεθ – Λουρέιρο, Μπλασκό, Πουλίδο, Μάρτος (75′ Βιλαράσα) – Βαλεντίν (71′ Λομπαρντό), Σιέλβα, Κορταχαρένα (90′ Μπαλμπόα), Μαρτίνεθ – Μουνιόθ (89′ Ρίκο), Όμπενγκ (71′ Καντέ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.