Ουέσκα – Τενερίφη 0-2: Δύο στα δύο οι “νησιώτες” (highlights)

Στο νησί και στους κατοίκους του που ταλαιπωρείται από καταστροφικές πυρκαγιές αφιέρωσαν τη νίκη του οι παίκτες της Τενερίφης.

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για την Τενερίφη που μετά την Οβιέδο κατάφερε να επικρατήσει, εκτός έδρας αυτή τη φορά και της Ουέσκα με 2-0. Οι “νισιώτες” άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα με εξωτερικό φάλτσο του Βάλντο Ρούμπιο και δύσκολη σκαστή κεφαλιά από τον Ρόμπερτ Λόπεζ. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων πανηγύρισαν το γκολ της ομάδας του με φανέλα που είχε επάνω το νησί και μία καρδιά, καθώς η Τενερίφη βασανίζεται και αυτή από καταστροφικές πυρκαγιές.

Θα μπουρούσαν οι παίκτες του Γκαριτάνο θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο αλλά και στις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες που του δόθηκαν ο Κρουζ για κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το 2-0 για την Τενερίφη ήρθε από λάθος εκτίμηση της φάσης του τελευταίου αμυντικού της Ουέσκα στη φάση, του Ρόμπεν Πουλίδο και τον Βάλντο Ρούμπιο να κλέβει την μπάλα και να νικά τον τερματοφύλακα Φερνάντες.

Η Ουέσκα είχε μία τεράστια ευκαιρία για να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο ματς, στο 58ο λεπτό, όμως ο Σιέλβα με φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι αρχικά στο σώμα του Σοριάνο στη συνέχεια και στο… ριμπάουντ ο Μάρτος αστόχησε από το ένα μέτρο.

Το παιχνίδι ολκληρώθηκε με την Τενερίφη να φτάνει του 6 βαθμούς και την Ουέσκα να παραμένει στον έναν, ποθ πήρε από την ισοπαλία με την Μπούργος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.