Μιραντές – Εϊμπάρ 2-3: Ανατροπή με Μπαουτίστα (hls)

Η Εϊμπάρ συνέχισε στο δρόμο της επιστροφής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν φτάνοντας στην ανατροπή εις βάρος της Μιραντές. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, στις πρώτες τρεις τελικές προσπάθειες τους στην εστία.

Η πρωτοπόρος Εϊμπάρ είχε το όνομα η Μιραντές όμως τη χάρη στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Οι γηπεδούχοι από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου είχαν καλύτερη εικόνα, κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα και είδαν τον πρώτο σκόρερ τους Ραούλ Γκαρσία να φτάνει τα 13 γκολ φέτος στο 23ο λεπτό. Ο δανεικός επιθετικός από τη Μπέτις με έξοχη ατομική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους και πλάσαρε καταπληκτικά για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Μάλιστα είχε συμμετοχή και στο δεύτερο τέρμα της Μιραντές στο 44ο λεπτό προσφέροντας την ασίστ στον Θέσαρ Χελαμπέρτ, μετά από μια καταπληκτική συνεργασία ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι πρωτοπόροι που μετρούσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες με ανέπαφη εστία είχαν ήδη δεχθεί δύο τέρματα πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ωστόσο παρότι άρχισαν το δεύτερο απειλούμενοι σ δύο περιπτώσεις με τρίτο τέρμα, έφτασαν στην ισοφάριση μέσα σε τρία λεπτά με τους Ακέτσε, Ραχμάνι στις πρώτες τους τελικές στην αντίπαλη εστία. Μάλιστα δεν περιορίστηκαν στην ισοφάριση και με πρωταγωνιστή τον Γιον Μπαουτίστα, ο οποίος μετά από τις δύο ασίστ σκόραρε το τέρμα που οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.