Οβιέδο-Αλαβές 1-0: Με το αγαπημένο της σκορ (hls)

Την πέμπτη της σερί εντός έδρας νίκη με 1-0 πέτυχε η Οβιέδο απέναντι στην Αλαβές χάρη στο πρώτο γκολ του Ταρίν με τη φανέλα της ομάδας. Αποβλήθηκε ο Αμπκάρ για την Αλαβές κι αυτό κόστισε στην ομάδα.

Οβιέδο (15η) και Αλαβές (4η) ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και μπήκαν στο ματς με απόλυτη προσήλωση στην άμυνά τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς καμία ουσιαστική φάση στις δύο εστίες πέραν δύο σουτ από Ντουάρτε και Σεβίγια που δεν απείλησαν τον Μπρατ, ενώ είχε κι ένα σουτ ο Ριόχα που εξελίχθηκε σε εύκολη υπόθεση για τον Γάλλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν καλύτερος και η Οβιέδο είχε τις πρώτες της προσπάθειες με τον Ροθάδα να σουτάρει άουτ στο 55′ και τον Μοντόρο να έχει μεγάλη ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή που σταμάτησε στα σώματα. Στο 67′ ο Μάρας αστόχησε για την Αλαβές από την μικρή περιοχή ενώ ένα λεπτό μετά στην αντίπερα όχθη το σουτ του Ομπένγκ έφυγε μακριά.

Στο 72′ άλλαξε η αριθμητική ισορροπία καθώς αποβλήθηκε ο Αμπκάρ που ανέτρεψε τον Ομπένγκ ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Επτά λεπτά ήρθε και το γκολ της Οβιέδο με κεφαλιά του στόπερ, Ρόδρι Ταρίν, από ωραία εκτέλεση φάουλ του Κοντρεντί. Έτσι η Οβιέδο πήρε σπουδαία νίκη ενώ η Αλαβές έχασε κι άλλο έδαφος από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.