Το “μπαλάκι” του Σαμαρά

Στη διοίκηση της Σέλτικ έριξε το μπαλάκι ο Γιώργος Σαμαράς για το θέμα της παραμονής του

Στη διοίκηση της Σέλτικ έριξε το μπαλάκι ο Γιώργος Σαμαράς για το θέμα της παραμονής του. Ο ήρωας του «Old Firm» με τα δυο του γκολ, που σημείωσε στο 2-0 επί της Ρέιντζερς, δήλωσε  πως δεν σκέφτεται την ανανέωση του συμβολαίου του, παρά το γεγονός ότι λήγει το καλοκαίρι.

«Εγώ θέλω να παραμείνω στην ομάδα και εφόσον το ίδιο επιθυμεί και ο προπονητής μου. Πιστεύω πως είναι εφικτή μια συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες. Δεν γίνονται όλα για συμβόλαια και λεφτά, κάποιες φορές είναι απλά η χαρά του παιχνιδιού. Παίζω για την ομάδα και για να δικαιώσω τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε», τόνισε ο Έλληνας επιθετικός.

Στο μεταξύ ο προπονητής της Σέλτικ,  Νιλ Λένον αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην μάνατζερ της Σέλτικ, Γκόρντον Στράχαν, ο οποίος τον προέτρεψε να δοκιμάσει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή ως μοναδικό προωθημένο.

«Είναι ένας ρόλος που έχει ξαναπαίξει ο Σαμαράς, τον έχω δει και στο παρελθόν. Κατάφερε να τα πάει περίφημα ανάμεσα στα δύο σέντερ μπακ. Ξέρω ότι θέλω να μείνει στην ομάδα, το θέμα είναι μεταξύ του ίδιου και του συλλόγου», υποστήριξε ο Λένον.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.