Σέλτικ – Ρέιντζερς 2-1: Πήρε το ντέρμπι και πλησιάζει στην κούπα! (highlights)

Στα χρώματα της Σέλτικ το ντέρμπι της Σκωτίας, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς νίκησε με 2-1 τη Ρέιντζερς των 10 παίκτων και πλησιάζει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ωραίο παιχνίδι στη Σκωτία, μεταξύ της Σέλτικ και της Ρέιντζερς για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το «Old Firm» βάφτηκε στα χρώματα των
«κελτών», ύστερα από τρία γκολ και μία αποβολη.

Το προβάδισμα στους γηπεδούχους έδωσε στο 25ο λεπτό ο Μπερνάρντο. Ο Πάλμα εκτέλεσε το κόρνερ, οι παίκτες της Ρέιντζερς δεν απομάκρυναν την μπάλα από την μικρή περιοχή και ο 21χρονος Πορτογάλος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη διαφορά ενός γκολ.

Η Σέλτικ στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε γρηγόρο τέρμα στο 47′ με τον Φουρουχάσι. Στο 71ο λεπτό ο Μπαλογκάν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για σκληρό τάκλιν. Οι «τζερς» με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ταβερνιέ στο 88′, ωστόσο η Ρείντζερς δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Η Σέλτικ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογάι με 51 βαθμούς σε 21 ματς, ενώ η Ρέιντζερς ακολουθεί με οκτώ λιγότερο σε 19 παιχνίδια.

Σέλτικ: Χαρτ, Α. Τζόνστον, Γουέλς (35′ Ναβρότσκι), Σκέιλς, Τέιλορ, Ο’ Ράιλι, Μακγκρέγκορ, Μπερνάρντο (71′ Τέρνμπουλ), Μαέντα (83′ Μ. Τζόνστον), Φουρουχάσι (83′ Οχ), Πάλμα (83′ Αμπάντα).

Ρέιντζερς: Μπάτλαντ, Τάβερνιερ, Γκόλντσον, Μπαλόγκουν, Γιλμάζ, Στέρλινγκ, Λούντστραμ (77′ Σούταρ), Μακόσλαντ, Κάντγουελ (69′ Ντόουελ), Σιμά (70′ Ράιτ), Ντέσερς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.