Κλαμπ Μπριζ – Άντερλεχτ 3-1: Έβγαζε… φωτιές στο ντέρμπι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ (highlights)

Σημαντική νίκη πέτυχε η Κλαμπ Μπριζ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της πρωτοπόρου Άντερλεχτ και… επέστρεψε στην κούρσα του τίτλου.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Κλαμπ Μπριζ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της πρωτοπόρου Άντερλεχτ και… επέστρεψε στην κούρσα του τίτλου.

Η ομάδα του Νίκι Χάγιεν κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με κορυφαίο της παίκτη τον κεντρικό μέσο, Ράφαελ Ονιεντίκα, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, τα πρώτα του με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο τρίτο λεπτό με γυριστή κεφαλιά του Μέχελε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκόρας, ενώ ο Ονιεντίκα έκανε το 2-0 στο 61ο λεπτό.

Ο Νιγηριανός ήταν αυτός που σκόραρε και το τρίτο τέρμα της Κλαμπ Μπριζ στο 89′, ενώ ο Ντρέγερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τραυματίες αποχώρησαν οι Νίλσεν και Μάιγερ για την Κλαμπ Μπριζ, ενώ ο αρχηγός της, Χανς Βανάκεν δεν αγωνίστηκε εξαιτίας λοίμωξης.

Έτσι έπαιξε η Κλαμπ Μπριζ

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του Europa Conference League παρατάχθηκε στο ντέρμπι σε σχηματισμό 1-4-3-3. Ο Γιάκερς υπερασπίστηκε την εστία της, στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Μάιγερ (αριστερά), Μέχελε, Ορντόνιεζ, Σαμπέ (δεξιά), στη μεσαία γραμμή οι Ονιεντίκα (εξάρι), Νίλσεν (οκτάρι), Βετλέσεν (δεκάρι), στις πτέρυγες της επίθεσης ήταν οι Νούσα (αριστερά), Σκόρας (δεξιά) και στην κορυφή ο Τιάγκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.