Σέρκλ Μπριζ – Κλαμπ Μπριζ 1-1: Μαγική εικόνα, απίθανες χαμένες ευκαιρίες οι “μπλε” (highlights)

Οι "μπλε" του Μπριζ, αν και τυπικά φιλοξενούμενοι, έχασαν απίστευτες ευκαιρίες για να φύγουν με το "διπλό", είχαν τρία δοκάρια, αλλά η μπάλα μπήκε στα δίχτυα μόλις μία φορά

Όταν η μπάλα έχει αποφασίσει πως θα κάνει τα δικά της… κόλπα, γίνεται ότι έγινε στο παιχνίδι της Σέρκλ Μπριζ με την Κλάμπ Μπριζ. Το παιχνίδι τελείωσε 1-1, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι της Κλαμπ, σε όλο το δεύτερο 45λεπτο ήταν μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, έχασαν μία ντουζίνα ευκαιρίες είχαν τρία δοκάρια, αλλά κατάφεραν να σκοράρον μόλις μία φορά.

Η Σερκλ άνοιξε το σκορ στη δεύτερη επίθεσή της στο παιχνίδι με τον Ντένκι στο 32ο λεπτό, με τον ίδιο παίκτη να έχει χάσει στο 10′ μοναδική ευκαρία σε τετ α τετ με τον Γιάκερς. Πέρα απ’ αυτήν την φάση σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα η Σερκλ δεν κατάφερε να προβληματίσει την άμυνα της Κλαμπ, η οποία σκόραρε στο 3ο λεπτό του επιπλέον χρόνου στο πρώτο μέρος αλλά μέσω του VAR το γκολ δεν μέτρησε για… χιλιοστά ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν τα πάντα για να μην κερδίσει η Κλαμπ Μπριζ, απίστευτες χαμένες ευκρίες που είτε τα δοκάρια, τρια των αριθμό, είτε ο τερματοφύλακας Βάρλενσον, είτε συνδυασμός των δύο, αφού από δική του απόκρουση η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι στο 47′ , η Κλαμπ συνέχιζε να είναι πίσω στο σκορ. Το γκολ το βρήκε στο 83ο λεπτό με πλασέ του Σκοβ Όλσεν, ύστερα από ασίστ του Γιούτγκλα. Άλλες δύο τεράστιες ευκαιρίες είχε για αν γυρίσει το ματς με τον Τιάγο και τον Βανάκεν, αλλά ο Βάρλενσον είπε εντυπωσιακά όχι, μένοντας το 1-1 ως το τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.