Κλαμπ Μπριζ: Παρελθόν ο Ντέιλα – Με υπηρεσιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Κλαμπ Μπριζ, καθώς η διοίκηση της βελγικής ομάδας προχώρησε στην απομάκρυνση του Ρόνι Ντέιλα.

Ο Νορβηγός προπονητής «πλήρωσε» την κακή πορεία της Κλαμπ Μπριζ στο πρωτάθλημα, με την διοίκηση να προχωρά σε δραστικές αποφάσεις, λίγες ώρες μετά την ήττα από τη Σεντ Τρούιντεν.

Μάλιστα, η απόφαση της διοίκησης είναι να πάρει η ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκι Χάγιεν (ήταν στην δεύτερη ομάδα) μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει και στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League.

Σε 49 αγώνες στον πάγκο της Μπριζ ο Ντέιλα είχε 28 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες, ενώ στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τη Σεντ Τρούιντεν, είναι στο -19 από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Η ανακοίνωση της Κλαμπ Μπριζ:

«Ο Ρόνι Ντέιλα δεν είναι πλέον προπονητής της Κλαμπ Μπριζ. Ο 48χρονος προπονητής ήταν στον πάγκο από την αρχή της σεζόν. Μετά από απογοητευτικά αποτελέσματα και εμφανίσεις, αποφασίστηκε να σταματήσουμε τη συνεργασία μαζί του, όπως και με τους βοηθούς του Εφρέν Χουάρες και Κριστόφ Έλμπρεχτ. Τις τελευταίες εβδομάδες η διοίκηση δεν έβλεπε το DNA του συλλόγου στο παιχνίδι της ομάδας και θεώρησε πως με το υπάρχον ρόστερ θα μπορούσαν να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα. Η διοίκηση αναζητεί προπονητή για τη νέα σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.