Σιντ Τρούιντεν-Κλαμπ Μπριζ 2-1: Ήττα με ανατροπή για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ (highlights)

Η Κλαμπ Μπριζ προηγήθηκε νωρίς στο "Stayen", αλλά η κούραση και η αδυναμία να βρει δεύτερο γκολ έφεραν την ήττα από την πιο διψασμένη για το "τρίποντο" Σιντ Τρούιντεν.

Με ήττα ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Pro League Βελγίου η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League, Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχασε 2-1 στο “Stayen” από την Σιντ Τρούιντεν σε ματς για την 30η αγωνιστική.

Η Κλαμπ Μπριζ προηγήθηκε μόλις στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς με τον Φεράν Γιουτγκλά να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και να σκοράρει για 7η φορά φέτος στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Τρία λεπτά μετά, ο Ρόνι Ντέιλα είδε τον Μινιολέ να ζητάει αλλαγή λόγω τραυματισμού και ο Νόρντιν Γιάκερς πέρασε στην θέση του.

Ακολούθησαν κάποιες καλές στιγμές για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, όπως αυτή του Σκόρας στο 26′ και του Βανάκεν στο 39′, αλλά δεύτερο γκολ δεν ήρθε.

Η Σιντ Τρούιντεν δεν πανικοβλήθηκε, έμεινε στο πλάνο της και έφτασε στην ισοφάριση με τον Ζαχιρολεσλάμ να σκοράρει με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Ογκάβα στο 59ο λεπτό.

Δύο καλές στιγμές για την Κλαμπ Μπριζ που προσπάθησε να αντιδράσει με Νίλσεν στο 64′ και Νούσα στο 67′, αλλά μετά έμεινε από δυνάμεις. Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτερη κέρδισε πέναλτι στο 79′ σε μαρκάρισμα του Ορντόνιες στον Κάγια, αλλά ο Γερμανός σημάδεψε το δοκάρι.

Η Κλαμπ Μπριζ δεν γλίτωσε το δεύτερο γκολ, καθώς στο 85′ ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, Κοϊτά με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Γιάκερς για να χαρίσει την πρώτη νίκη στην Σιντ Τρούιντεν κόντρα στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ μετά τον Ιούλιο του 2015.

Με τη νίκη αυτή τα “καναρίνια” έφτασαν τους 40 βαθμούς και είναι στα πλέι οφ για την Ευρώπη, ενώ η Κλαμπ Μπριζ που θα συμμετέχει στα πλέι οφ για τον πρωταθλητη΄με 51 βαθμούς δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο και οι προσπάθειές της επικεντρώνονται αποκλειστικά στο Conference League.

H ενδεκάδα της Κλαμπ Μπριζ:
Μινιολέ (10′ Γιάκερς) – Σαμπέ (86′ Ταλμπί), Ορντόνιες, Μέχελε, Μάιχερ – Βετλέσεν (60′ Νούσα), Βανάκεν, Ονιεντίκα – Σκόρας (86′ Μπαρμπερά), Τιάγκο, Γιουτγκλά (60′ Νιέλσεν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.