Σταντάρ Λιέγης-Γάνδη 4-2: Νίκη παραμονής! (highlights)

Η Σταντάρ Λιέγης νίκησε με ανατροπή τη Γάνδη παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 18ο λεπτό και βρίσκεται μια ανάσα από τη σωτηρία της.

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά και τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαζαν συνεχώς. Η Γάνδη προηγήθηκε στην πρώτη της ευκαιρία με τον Τισουνταλί να εκμεταλλεύεται άστοχη έξοδο του Μπόνταρτ στο 15ο λεπτό. Τρία λεπτά μετά όμως έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φορτούνα και άλλαξε η αριθμητική ισορροπία.

Η Γάνδη κατάφερε να φτάσει “αναίμακτα” στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους στην οποία η Σταντάρ Λιέγης κέρδισε πέναλτι για χέρι του Γκέρκενς σε σουτ του Τζένεπο. Ο Κανγκά από την άσπρη βούλα ήταν εύστοχος και οι δύο ομάδες μπήκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Σταντάρ Λιέγης κατάφερε γρήγορα να προηγηθεί με τον Γεμπόα ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπαλικουίσα και δυνατό σουτ απέναντι από τον Σμιντ. Στ ο62′ ο πίνακας των σκόρερ έγραφε 3-1 καθώς ο Καβάμπε πήρε τέλεια κάθετη πάσα από τον Αλσάτε και πλάσαρε σωστά.

Μέσα σε ένα δεκάλεπτο ήρθε και τρίτο γκολ και πάλι από τον Γεμπόα από νέα εξαιρετική κάθετη του Καβάμπε στο 65′. Η Γάνδη κατάφερε να μειώσει με τον Σαμόις στο 80′, αλλά τίποτα περισσότερο και θα πρέπει να βρει βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές αν θέλει να μπει στην πρώτη εξάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.