Άντερλεχτ-Σεντ Τρουίντεν 4-1: Ένα εξάλεπτο ξέσπασμα αρκούσε (highlights)

Με ένα απίστευτο ξέσπασμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η Άντερλεχτ μετέτρεψε το 1-0 υπέρ της Σεντ Τρουίντεν, σε 3-1 και πήρε άλλη μία νίκη στο "Λότο Παρκ", παραμένοντας αήττητη στην έδρα της σε 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο, με προβλήματα σε όλες της τις γραμμές και με την Σεντ Τρουίντεν να καταφέρνει να αιφνιδιάσει την ομάδα των Βρυξελλών, όταν μετά από ένα βολέ του Σουζούκι, ο Άρνσταντ έλεγχε τη φάση, αλλά δεν είδε στην πλάτη του τον Στόικερς, ο οποίος κινήθηκε πολύ γρήγορα και αφού ξεπέρασε τον Σμάιχελ πλάσαρε για το 0-1. Η μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 35ο λεπτό, αν και χρειάστηκε ένα αβίαστο λάθος του τερματοφύλακα Σουζούκι που άθελα του πάσαρε στον Ντρέιερ, αλλά ο Δανός επιθετικός αστόχησε στο κοντινό πλασέ που επιχείρησε.

Η Άντερλεχτ είχε ένα εκπληκτικό ξέσπασμα στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και μέσα σε έξι λεπτά πέτυχε τρία γκολ, με τους Αζάρ (49΄), Στρούκενς (52΄) και Ντόλμπεργκ (55΄). Στο 74ο λεπτό ο Αζάρ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βαν Χέλντεν και ο Βάσκες πέτυχε το 4-1. Στις τελευταίες 9 συναντήσεις τους , η Άντερλεχτ κέρδισε οχτώ φορές και ένα παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.