Άντερλεχτ-Σεν Ζιλουάζ 2-2: Μοιραίος ο Βερτόνχεν (highlights)

Για ένατο συνεχόμενο ντέρμπι των Βρυξελλών, η Σεν Ζιλουάζ δεν ηττήθηκε από την Άντερλεχτ (8 νίκες-1 ισοπαλία) και με το 2-2 που απέσπασε διατήρησε τη διαφορά των 8 βαθμών στη "μάχη" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Βέλγιο.

Κεντρικό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου, ήταν αναμφίβολα ο Γιάν Βερτόνχεν. Ο αρχηγός της Άντερλεχτ υπέπεσε σε δύο ολέθρια σφάλματα και η ομάδα του δέχτηκε ισάριθμα τέρματα στο 8ο λεπτό από τον Νίλσον, με τον Βερτόνχεν να αδυνατεί να διώξει και να κάνει “δώρο” τη μπάλα στον Σουηδό φορ που πέτυχε το 0-1 και στο 29ο λεπτό, έχασε το κοντρόλ και ο Αμούρα πέτυχε το εύκολο γκολ. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός εξευμένισε κάπως οπαδούς και συμπαίκτες στο 35ο λεπτό, με το ωραίο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά για το 1-2.

Στην επανάληψη η Σεν Ζιλουάζ “προστάτευσε” χωρίς κινδύνους το υπέρ της σκόρ, αλλά η Άντερλεχτ απέφυγε τελικά την ήττα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, με το κοντινό πλασέ του Αζάρ που αποδείχτηκε “χρυσή” αλλαγή για τον Ρίμερ και διατήρησε τουλάχιστον το αήττητο της έδρας της στο πρωτάθλημα. Η Σεν Ζιλουάζ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, από τις 16 Σεπτεμβρίου, από την 7η αγωνιστική. Έκτοτε έχει 13 νίκες και 3 ισοπαλίες.                                                                               


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.