Σαρλερουά – Κλαμπ Μπριζ 1-4: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο (highlights)

Η Μπριζ πέρασε εύκολα από την έδρα της Σαρλερουά, με το εντυπωσιακό 4-1 και πρωταγωνιστή τον Τιάγκο!

Η Μπριζ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σαρλερουά, επικρατώντας εύκολα με 4-1, φτάνοντας τους 40 βαθμούς στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτή ήταν η αναμέτρηση νούμερο 108 ανάμεσα στις δύο ομάδες και με γηπεδούχο την Σαρλερουά, η Μπριζ μετράει πλέον 26 νίκες, 17 ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα ενώ μόλις 11 έχουν κερδίσει οι «ζέβρες».

Οι φιλοξενούμενοι, πήραν από νωρίς τον έλεγο του ματς και χρειάστηκαν μόλις 12 λεπτά για ν΄ανοίξουν το σκορ. Ο Μέχελε βρέθηκε στην περιοχή, οι κόντρες τον ευνόησαν μετά από την επαναφορά της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-1.

Στο 18, ο Σκοβ Όλσεν έφτασε μια ανάσα από το γκολ, με την κόντρα ωστόσο να ευνοεί την Σαρλερουά καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία και βρήκε στο δοκάρι.

Ο Νίλσεν δέκα λεπτά αργότερα, μετά από ασίστ του Βανάκεν, απέφυγε και τον Πατρόν, για να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του! Ωστόσο πριν πανηγυρίσει το 2-0, χρειάστηκε ο διαιτητής να συμβουλευτεί τον VAR, για να ελέγξει αν υπήρχε off side ή όχι.

Ο Τιάγκο στο 34 ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 φτάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Χέιμανς πέτυχε γκολ, το οποίο σωστά ακυρώθηκε καθώς ο παίκτης της Σαρλερουά, ήταν εκτεθειμένος.

Στο 54 ο Τιάγκο μετά από πάσα του Σκοβ Όλσεν, έγραψε το 4-0 με το 15ο φετινό του γκολ. Και σε αυτή την περίπτωση, χρειάστηκε να ελεγχθεί η φάση από τον VAR που έδειξε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός καλύπτονταν όταν πήρε την μπάλα.

Ο Χέιμανς στο 72 έφτασε κοντά στο γκολ με το δοκάρι ωστόσο να του στερί την ευκαιρία να χριστεί χριστεί σκόρερ.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπερνιέ.

Σαρλερουά: Πατρόν, Βαν Κλίμπουτ, Ανδρέου, Ντράγκσνες(46΄Μοντιτσέλι), Ρόγκελι(70΄Μπουκαμίρ), Ζοργκάν, Μοριόκα, Ενκούμπα(71΄Μπερνιέ), Χέιμανς, Εμπενζά(71΄ΓΚιαγκόν), Σιλά(79΄Μπενμπουαλί).

Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ, Μέιερ, Μέχελε, Σπίλιρς, Ντε Κάιπερ, Νίλσεν(62΄Μπαλάντα), Βέλτεσεν(63΄Βέλντεσεν), Σκοβ Όλσεν, Βανάκεν, Ζινγκερλάγκελ, Τιάγκο(62΄Φεράν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.