Κλαμπ Μπριζ-Ουνιόν 1-1: Ισοπαλία σαν… νίκη για την πρωτοπόρο (highlights)

Ισόπαλες 1-1 έμειναν στο "Γιαν Μπρέιντελ", Κλαμπ Μπριζ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με τους φιλοξενούμενους να την πανηγυρίζουν σαν νίκη διότι διατήρησαν τη διαφορά των 14ων πόντων από την αντίπαλό τους.

Δεν υπήρξε νικήτρια ομάδα στο σημαντικότερο ματς της 20ης αγωνιστικής της Pro League στο Βέλγιο, καθώς Κλαμπ Μπριζ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να το πανηγυρίζουν σαν νίκη.

Η Κλαμπ Μπριζ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-0 στο 12′ με τον Τιάγκο, για να έρθει η Ουνιόν στην πρώτη της τελική στο ματς στο 27′ να πάρει το προβάδισμα με την κεφαλιά του Νίλσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βετλέσεν μετά από ωραία ατομική ενέργεια κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπέργκες με τον Τιάγκο να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι για 11η φορά φέτος και να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 56′.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο με το ματς να αποκτά ένταση και νεύρα, με την Ουνιόν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της, Μόρις για φάουλ στον Φεράν Γιουτγκλά.

Με το 1-1 η Κλαμπ Μπριζ είναι 4η με 34 βαθμούς και στο -14 από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ που παραμένει αήττητη στο Βέλγιο για 14 συνεχόμενα ματς με 12 νίκες και 2 ισοπαλίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.