Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Άντερλεχτ 2-0: Με το δέξι οι “κίτρινοι” (highlights)

Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του προαστίου των Βρυξελλών, που κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" και να γεμίσει αισιοδοξία τους φίλους της.

Με νίκη στο ντέρμπι της πρεμιέρας του Βελγικού πρωταθλήματος ξεκίνησε η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ τη σεζόν επικρατώντας με 1-0 της Άντερλεχτ. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η “κίτρινοι” έδειξαν πως είναι μία καλή και δουλεμένη ομάδα, που πήρε τον έλεγχο του αγώνα κι έφτιαχνε τη μία φάση πίσω από την άλλη.

Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 2ο μόλις λεπτό με τον Λαπουζέν να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Ντουπέ. Η Ουνιόν δημιούργησε άλλες δύο ευκαιρίες μέχρι το 20′ και στο 23′ είχε δοκάρι με τον Νιέκουπ. Στο 30′ όμως η Ουνιόν πήρε αυτό που δικαιούταν, το γκολ δηλαδή και ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς από πάσα του τερματοφύλακα Μορίς, η μπάλα έφτασε στον Λαπουζέν στην αντίπαλη περιοχή ο οποίος αν και μπορούσε να εκτελέσει, επέλεξε να πασάρει στο πέναλτι και ο Αγιένσα στην κίνηση πλάσαρε σωστά τον Ντουπέ κάνοντας το 1-0.

Η Άντερλεχτ έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή μόλις στο 40′ με σουτ του Ντρέιερ να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 43′ είχαν και δέυτερο δοκάρι αυτή τη φορά με τον Αγιένσα.

Στο δεύτερο μέρος η Άντερλεχτ προσπάθησε να πάρει την μπάλα, το κατάφερε αλλά δεν κατάφερε να δημιουτγήσει ούτε μία φάση μέχρι το 93ο λεπτό που λίγο έλειψε ο Ντόλμπεργκ να ισοφαρίσει, αλλά το πλασέ του το σταμάτησε ο Μορίς.

Κερασάκι στην τούρτα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Μπλεσίν στο 96ο λεπτό από χέρι του Βερτόχεν, που το έδωσε ο διαιτητής και το επιβεβαίωσε το VAR. Το εκτέλεσε ο Πουέρτας κι έκανε το 2-0 δίνοντας το τρίποντο με το καλημέρα στη νέα σεζόν στην Ουνιόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.