Μέχελεν – Αντβέρπ 0-2: Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε το Κύπελλο! (hls)

Η Αντβέρπ δικαίωσε τον ρόλο του φαβορί στον 68ο τελικό Κυπέλλου Βελγίου στις Βρυξέλλες, κέρδισε 2-0 τη Μέχελεν και κατέκτησε το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία της.

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ πήρε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του ως προπονητής και διατηρεί την ομάδα της Αμβέρσας στον δρόμο για το πρώτο της νταμπλ, καθώς διεκδικεί και το πρωτάθλημα.

Η Αντβέρπ, δεν έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, αλλά βασίστηκε και πάλι στην αδιαπέραστη άμυνά της, που δεν απειλείθηκε σχεδόν καθόλου.

Η ομάδα του Φαν Μπόμελ, ήταν επίσης πολύ αποτελεσματική μπροστά και εκμεταλλεύτηκε σχεδόν στο 100% τις ευκαιρίες της.

Μετά από ένα πρώτο ημίωρο χωρίς φάσεις, στο 35′ ο Εκέλενκαμπ μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Βάουτερς και ο αρχισκόρερ της, Γιάνσεν, ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Η Μέχελεν προσπάθησε να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος του α’ μέρους με δύο σουτ του Σχόοφς που πέρασαν άουτ.

Στο β’ η Αντβέρπ ήταν ακόμα πιο πιεστική και θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ σε ευκαιρίες που είχε κυρίως με τον Μούγια.

Τελικά τα κατάφερε εννέα λεπτά πριν από το τέλος, όταν ο Στενγκς στην αντεπίθεση βρήκε τον Μπαλικβισά και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-0 από κοντά, οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ως αλλαγή.

Μέχελεν (Ντεφούρ): Κούκε – Φανλερμπέρχε, Μπέιτς (84′ Αγκιέι), Βάουτερς – Γουόλς, Χάιρεμανς, Λαβαλέ (46′ Ντα Κρους), Φαν Χόρενμπεϊκ (63′ Μπολινγκολί) – Σχόοφς – Μραμπτί (75′ Ενγκόι), Στορμ.
Αντβέρπ (Φαν Μπόμελ): Μπιτέ – Ντε Λατ, Αλντερβάιρελντ, Πάτσο (70′ Φαν Ντεν Μποσχ), Μπατάιγ (69′ Άβιλα) – Φερμίρεν, Στενγκς, Εκέλενκαμπ (69′ Κεϊτά) – Κερκ (85′ Σκοτ), Γιάνσεν (73′ Μπαλικβισά), Μούγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.