Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 0-2: Οι φιλοξενούμενοι έσπασαν το αήττητο 11 αγώνων (hls)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε από την Λεβάντε με 2-0, τα γκολ του Μοράλες - Χόρχε ντε Φρούτος έσπασαν το αήττητο 11 αγώνων στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε στο “Μετροπολιτάνο” την Λεβάντε, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για την Πριμέρα Νριβιζιόν. 

Προβάδισμα στην αναμέτρηση, πήραν τα “βατράχια” με το γκολ του Μοράλες. Στο 31ο λεπτό ο Κοντογκμιά δεν απομάκρυνε την μπάλα μέσα στην περιοχή των “ροχιμπλάνκος”, ο αρχηγός των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκε το λάθος του και έστειλε την “στρογγυλή θεά” στα δίχτυα του Όμπλακ, κάνοντας το 1-0. 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπάθησε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο να αλλάξει το αποτέλεσμα στο σκορ, αλλά μάταια. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Χόρχε ντε Φρούτος διπλασίασε τα τέρματα, γράφοντας το τελικό 2-0. Έτσι η ομάδα του “Τσόλο” παραμένει πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με 55 βαθμούς, αντίθετα η ομάδα του Πάκο Λόπεθ ανέβηκε στους 31. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία στο παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ (20/2, 22:00μ.μ )να μειώσει τη διαφορά (-6) από τους “ροχιμπλάνκος” και να μπει στο παιχνίδι του τίτλου.

Οι αρχικές ενδεκάδες: 

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Φελίπε, Χιμένες, Ερμόσο, Γιορέντε, Κοντογκμπιά, Κορέα, Κόκε, Λόντι, Σουάρες και Φέλιξ. 

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ):Καρντένας, Τόνο Γκαρθία, Ντουάρτε, Ρόμπερ Πιέρ, Σέρχιο Λεόν,  Βέζο, Ποστίγκο, Ροτσίνα, Μπάρντι, Μοράλες και Κόκε.  

Αναλυτικά οι καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.