Ρεάλ – Σεβίλλη 2-2: Απίθανο ματς, πρωτιά η Ατλέτικο! (hls)

Εξωφρενικό ματς στο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο", με την Σεβίλλη να προηγείται δύο φορές, την Ρεάλ να ισοφαρίζει στο φινάλε αλλά να μένει πίσω από την Ατλέτικο η οποία έχει την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο με 3/3!

Απίθανη εξέλιξη στην 35η αγωνιστική! Μετά τη λευκή ισοπαλία στο Καμπ Νόου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο η Ρεάλ υποδέχτηκε την Σεβίλλη γνωρίζοντας ότι με το απόλυτο των νικών ως το φινάλε του πρωταθλήματος θα στεφόταν πρωταθλήτρια, όμως τα χάλασε από την πρώτη της υποχρέωση!

Η τρομερή Σεβίλλη προηγήθηκε στο 22΄ με τον Φερνάντο, ο οποίος έκανε ιδανική προσποίηση μετά την πάσα του Ράκιτιτς και νίκησε τον Κουρτουά. Η Ρεάλ ανέβασε στροφές και ισοφάρισε με τον Ασένσιο στο 67΄, ο οποίος με γρήγορη εκτέλεση με το αριστερό εκμεταλλεύτηκε την καίρια πάσα του Κροος, όμως η συνέχεια ήταν απροσδόκητη!

Η Σεβίλλη εκτέλεσε κόρνερ, ο Μιλιτάο φάνηκε να κάνει χέρι στην περιοχή, η φάση συνεχίστηκε και στην κόντρα ο Μπενζεμά κέρδισε πέναλτι! Εντούτοις η φάση εξεστάστηκε από το VAR και η ετυμηγορία ήταν… πέναλτι για την Σεβίλλη στο ξεκίνημα της φάσης! Ο Ράκιτιτς το έκανε γκολ στο 78΄ και έδωσε ξανά προβάδισμα στους Σεβιγιάνους, όμως η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε με αυτογκόλ του Ντιέγκο Κάρλος από σουτ του Κροος και να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, που την φέρνει στο -2 από την κορυφή.

Η βαθμολογία:

  1. Ατλέτικο 77
  2. Ρεάλ 75
  3. Μπαρτσελόνα 75
  4. Σεβίλλη 71


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.