Αλαβές – Λεβάντε 2-2: Ένας βαθμός από το…τίποτα (hls)

Στο φινάλε του αγώνα κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό οι γηπεδούχοι που συνεχίζουν να έχουν μπροστά του δύσκολα ματς που θα πρέπει να πάρουν για να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η Αλαβές υποδέχτηκε την Λεβάντε στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Primera Division με τους γηπεδούχους να παίρνουν την ισοπαλία με 2-2 και έναν βαθμό στο φινάλε που σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς μπορεί να αποδειχθεί και σημαντικός ενόψει των τριών κρίσιμων αγωνιστικών που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο για το αποτέλεσμα προσπάθησαν να πιέσουν και να δημιουργήσουν καταστάσεις από νωρίς στο ματς ενώ πήραν και το προβάδισμα στο 30ο λεπτό με το γκολ του Πόνς και την αντίδραση όμως από τους Λεβαντίνους να έρχεται άμεσα.

Η ομάδα του Πάκο Λόπες ήταν άκρως ουσιαστική και εκμεταλεύτηκε τις λίγες στιγμές που είχε μετατρέποντας δυο από αυτές σε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αμφότερα τα τέρματα σημείωσε ο Μοράλες στο 36ο και 42ο με το σκορ όμως να διαφοροποιείται στην τελική ευθεία του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο βαθμός της ισοπαλίας ήρθε από το γκολ του Χοσέλου στο 87ο λεπτό και τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν έναν πόντο την ώρα που φαινόταν ότι η πλάστιγγα είχε γείρει προς την άλλη πλευρά.

Η Αλαβές έχει πλέον 32 βαθμούς και πολύ δύσκολο έργο για την συνέχεια αφού βρίσκεται για τα καλά στην επικίνδυνη ζώνη με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στους 39 πόντους έχοντας μια διαφορά ασφαλείας.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα Χάβι Καγιέχα θα αγωνιστεί στην έδρα της Έλτσε ενώ η Λεβάντε θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.