Ντιέγκο Σιμεόνε: «Για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά…»

Με δηλώσεις του ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε ότι μπορεί να μην έχει νικήσει ποτέ στο Καμπ Νόου, αλλά επεσήμανε πως για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά.

Με δηλώσεις του ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε ότι μπορεί να μην έχει νικήσει ποτέ στο Καμπ Νόου, αλλά επεσήμανε πως για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά.


Πιστός στη λογική του “partido a partido” (παιχνίδι με παιχνίδι), ο Ντιέγκο Σιμεόνε αρνήθηκε να χαρακτηρίσει ως “τελικό” το αυριανό (8/5, 17:15) ντέρμπι κορυφής του ισπανικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο.


Ο προπονητής των Μαδριλένων υπογράμμισε ότι το αυριανό ματς στο “Καμπ Νου” δεν έχει καμία σχέση με εκείνο του 2014, όταν οι “ροχιμπλάνκος” απέσπασαν ισοπαλία 1-1 την τελευταία αγωνιστική και κατέκτησαν τον τίτλο.


“Δεν υπάρχει καμία σύγκριση, καμία ομοιότητα. Τότε το πρωτάθλημα τελείωνε, ενώ τώρα απομένουν ακόμη πολλοί βαθμοί” τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός, που μάλιστα απάντησε αρνητικά σε ερώτηση αν μία νίκη της ομάδας του “τελειώνει” τους Καταλανούς από τη διεκδίκηση του τίτλου.


Ο “Τσόλο” Σιμεόνε διανύει τον δέκατο χρόνο του στον πάγκο της Ατλέτικο, χωρίς να έχει καταφέρει ποτέ να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το “Καμπ Νου”. “Για όλα τα πράγματα στη ζωή υπάρχει μία πρώτη φορά” δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας ότι “κλειδί” για την κατάκτηση του τίτλου είναι η νοοτροπία.


Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τα αγωνιστικά πλάνα του για το ντέρμπι, όλα συγκλίνουν όμως στο ότι θα παρουσιάσει μία ενισχυμένη μεσαία γραμμή, αφήνοντας τον Λουίς Σουάρες ως μόνο επιθετικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.