Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-2: «Συγκατοικεί» με τη Ρέαλ (71β.), στο μείον δυο από την Ατλέτικο

Η Mπαρτσελόνα «απάντησε» σε διάστημα εφτά λεπτών, με δυο γκολ του Γάλλου Γκριζμάν στο προβάδισμα της Βιγιαρεάλ και έφτασε στην νίκη, χωρίς να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό μειονέκτημα των γηπεδούχων στα 25 τελευταία λεπτά.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε στην έδρα της Βιγιαρεάλ (1-2) και ισοβαθμεί με την Ρεάλ, ενώ έχει απόσταση δυο βαθμών από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Η Μπάρτσα έχει 31 αγώνες, η Ρεάλ 33 και η Ατλέτικο 32 αγώνες.

Ήταν θέμα χρόνου για την Μπαρτσελόνα να «άνοιγε» το σκορ στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, καθώς στο 8’, ο Ντε Γιονγκ πρόλαβε τον Ασένσο και έδωσε πάσα στον Γκριεζμάν που σούταρε πάνω σε σώματα, ενώ στο 15’, από το καταπληκτικό passing game των φιλοξενούμενων, την ντρίπλα…τηλεφωνικού θαλάμου από τον Μέσι, την πάσα στο Γκριζμάν και την πάσα του τελευταίου στον Ντέ Γιόνγκ, ο τερματοφύλακας της Βιγιαρεάλ, Ασένσο, έκανε την απόκρουση της χρονιάς στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Τα «υποβρύχια» προηγήθηκαν στο 26’ με το γκολ του Σάμουελ Τσουκουέζε από την προωθημένη πάσα του Τόρες, αλλά το προβάδισμα τους, είχε διάρκεια, μόλις, δυο λεπτών.

Από την πάσα του Μινγκέθα στην πλάτη της άμυνας της Βιγιαρεάλ, ο Γκριεζμάν έκανε μια υπέροχη λόμπα πάνω απ’ τον Ασένχο για το 1-1.

Στο 35’, οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν στη ολική ανατροπή του σκορ (1-2). Το τραγικό λάθος του Φόιτ που επιχείρησε να δώσει πάσα στον Ασένχο, αλλά τελικά τροφοδότησε τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος δεν αστόχησε στο τετ α τετ.

Στο 65′ ο Τριγκέρος έκανε τάκλιν αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα, την οποία κέρδισε ο Μέσι και ο παίκτης της Βιγιαρεάλ τον χτύπησε με τις τάπες στο καλάμι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Η Μπαρτσελόνα δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα της, παρά τις δυο σπουδαίες ευκαιρίες που είχε με τον Μορίμπα στο 75′ και τον Ντε Γιόνγκ (83′) που πλάσαρε αουτ στην έξοδο του Ασένχο.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Μορένο (60′ ωιEστουπιάν), Τσουκουέζε, Καπού (77′ Γκόμεθ), Παρέχο, Τριγκέρος, Μορένο, Αλκάθερ (60’Κοκλέν).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Πικέ, Λενγκλέ, Μπουσκέτς (88′ Αραούχο), Ντεστ (46′ Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (64′ Μορίμπα), Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν (80′ Ντεμπελέ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.