Πέδρο Μάρτινς: “Τρεις παίκτες μου είχαν δωροδοκηθεί “

Απίστευτες καταγγελίες από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς, για τον καιρό που ήταν προπονητής στην Ρίο Άβε.

Καταγγελία σοκ από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος έβγαλε στη… σέντρα τον ατζέντη Σέζαρ Μποναβεντούρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής στη δίκη του ατζέντη Μποναβεντούρα, ο οποίος κατηγορείται ότι δωροδοκούσε παίκτες για χάρη της Μπενφίκα, αποκαλύπτοντας ότι τρείς ποδοσφαιριστές της Ρίο Άβε του μετέφεραν ότι ο γνωστός ατζέντης τους είχε προσεγγίσει για να έχουν μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι απέναντι στους «αετούς» της Λισαβόνας.

“Τρεις παίκτες μου (ο Μαρσέλο, ο Κάσιο και ο Λιόν) ήρθαν στο γραφείο μου και ενημέρωσαν ότι είχαν προσεγγιστεί από έναν ατζέντη, χωρίς να διευκρινίσουν το όνομά του, το οποίο έμαθα αργότερα μέσω των ΜΜΕ. Τους είχε ζητήσει να έχουν μειωμένη απόδοση στο προσεχές παιχνίδι μας. Οι ποδοσφαιριστές ένιωθαν εξαιρετικά άβολα και μου ζήτησαν να μην τους βάλω να παίξουν, διότι σε περίπτωση κακής απόδοσης, θα τους σταύρωναν. Εγώ δεν δέχθηκα να μην τους βάλω, τους εμπιστευόμουν.

Δεν θυμάμαι τι ποσά μου είπαν. Εγώ ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο και έθεσα το θέμα στα αποδυτήρια. Τελικά, έβαλα τους δύο να παίξουν και δεν θυμάμαι κάποιος από αυτούς να είχε μειωμένη απόδοση”, ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής “O’ Jogo”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.