Μπενφίκα – Φαρένσε 1-1: Νέα γκέλα για τους «αετούς»

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Μπενφίκα στην Πορτογαλική Λίγκα, έμεινε στο 1-1 με την Φαρένσε

Με την τρίτη της ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια, η Μπενφίκα έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έστω και προσωρινά.

Σωρεία ευκαιριών από τους «αετούς» στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο δεν κατάφεραν μία από αυτές να την μετατρέψουν σε γκολ. Κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ η Μπενφίκα συνεχίζε το κρεσέντο χαμένων ευκαιριών, ήρθε ο Κλαούντιο Φαλκάο να κάνει το 0-1 μετά από κόρνερ του Ματέους Ολιβέιρα στο 51ο λεπτό. Η Μπενφίκα δεν το έβαλε όμως κάτω και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ράφα Σίλβα μετά από παράλληλη σέντρα του Αουρσνές.

Πίεσε ακόμη περισσότερο, έκλεισε την Φαρένσε στην περιοχή της, ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Βέλιο. Ο βαθμός της ισοπαλίας ανεβάζει την Μπενφίκα προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ, ενώ η Φαρένσε στην 7η.

Μπενφίκα: (Σμιντ) Τρούμπιν, Μοράτο, Οταμέντι, Σίλβα Α., Αουρσνές, Νέβες (Γκουέδες, 64’), Κεκτσιού (Καμπράλ, 89), Ντι Μαρία, Ράφα Σίλβα, Ζόαο Μάριο, Τένγκστεντ (Μούσα, 64’).

Φαρένσε: (Μότα) Βέλιο, Παστόρ, Μουσκάτ, Σίλβα Γκ., Ταλόσα, Γκονσάλβες (Κάσερες, 74’), Φαλκάο, Μπελούμι (Μπαλντέ, 74’), Ματέους (Σερούκα, 92′), Ματίας (Μπαρμπόσα, 87’), Ντουάρτε (Κόστα, 92′).

Διαιτητής: Νογκουέιρα Μ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.