Μπενφίκα: Αποθέωσε τον Βλαχοδήμο ο Ρουί Κόστα

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ο Ρουί Κόστα.

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα δήλωσε πως ο Έλληνας τερματοφύλακας αξίζει τον σεβασμό όλων στην πορτογαλική ομάδα, μετά τα όσα πρόσφερε την τελευταία πενταετία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του παίκτη στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τονίζοντας πως η άφιξη του Τρούμπιν άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο για την πώλησή του.

Χαρακτηριστικά, ο Ρουί Κόστα δήλωσε: «Είναι μια ευαίσθητη κατάσταση, δε θα χώσω αυτό που έγινε κάτω από το χαλί, ήταν δημόσιο. Εκπροσώπησε την Μπενφίκα για πέντε χρόνια, αξίζει τον μέγιστο σεβασμό. Ήθελε να φύγει αφού συνειδητοποίησε ότι θα έχανε χώρο. Πέρυσι, όταν έμεναν δύο μέρες πριν το τέλος της αγοράς, είχε μια πρόταση από τον Άγιαξ, η οποία ήταν πολύ συμφέρουσα για αυτόν και δεν μπορούσαμε ούτε καν να το δούμε, η αγορά έκλεινε ουσιαστικά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η άφιξη του Τρούμπιν απέτρεψε μια πιθανή αποχώρηση του Οδυσσέα, αλλά όταν έφτασε εκείνη η πρόταση, σκεφτήκαμε ότι η καλύτερη λύση ήταν να την αποδεχθούμε και ο παίκτης να αναζητήσει μια άλλη εμπειρία. Φεύγει από εδώ με τον ίδιο τρόπο που ήρθε. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για ό,τι έκανε στην Μπενφίκα, αλλά αυτή είναι η ζωή ενός παίκτη. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο κύκλος του τελείωσε και του ευχόμαστε τα καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.