«Μπάσιμο» της Τσέλσι για Ελ Σααραβί και Μπρούμα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Τσέλσι, με τις περιπτώσεις των Έντινσον Καβάνι, Στεφάν Ελ Σααραβί και Μπρούμα να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Τσέλσι, με τις περιπτώσεις των Έντινσον Καβάνι, Στεφάν Ελ Σααραβί και Μπρούμα να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του.

Για τον Ουρουγουανό επιθετικό δεν υφίσταται κάποια ουσιαστική εξέλιξη, μια και η πρόταση των Λονδρέζων στη Νάπολι είναι γνωστή και ξεπερνά τα πενήντα εκατομμύρια ευρώ! Εξέλιξη, όμως, φαίνεται να υπάρχει στις άλλες δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις: Η «Express» αναφέρει πώς η πρόταση των «μπλε» στη Μίλαν για τον Ιταλοαιγύπτιο επιθετικό της φθάνει τα 36 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 20χρονος επιθετικός, διεθνής με την Εθνική Ιταλίας, αρέσει στον Πορτογάλο προπονητή, όμως η περίπτωσή του σχετίζεται με την εξέλιξη της μεταγραφής Καβάνι, οπότε άμεσα δεν αναμένεται κάτι οριστικό, θετικό ή αρνητικό. Όσον αφορά τον 18χρονο πλάγιο χαφ Αρμίντο Τούε Μπάνγκνα (Μπρούμα) κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που ήδη προτάθηκαν στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σύμφωνα με την «A Bola». Ο Πορτογάλος, γεννημένος στη Γουινέα-Μπισάου, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ το 2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.