Ξαφνικός «θάνατος» στην Ουαλία!

Η Σάντερλαντ με δύο γκολ στο τέλος απέσπασε σπουδαία ισοπαλία, με 2-2, στο Κάρντιφ από την τοπική ομάδα σε αναμέτρηση, για τη 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία έχανε με 2-0 στο 83΄.

Η Σάντερλαντ με δύο γκολ στο τέλος απέσπασε σπουδαία ισοπαλία, με 2-2, στο Κάρντιφ από την τοπική ομάδα σε αναμέτρηση, για τη 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία έχανε με 2-0 στο 83΄. 

Ο Μάλκι Μακέι αποθεώθηκε από τον κόσμο της Κάρντιφ, αν και για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο του 2011 δεν βρισκόταν στον πάγκο των Ουαλών. Ο υπηρεσιακός Ντέιβιντ Κέρσλικ κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, μετά την απομάκρυνση του Σκωτσέζου προπονητή, με τον Βίνσεντ Ταν στον δικό του κόσμο στην εξέδρα να πανηγυρίζει ως το 95΄ για τη διαφαινόμενη νίκη της ομάδας του.

Ο Μαλαισιανός ιδιοκτήτης «έφαγε» άγριο κράξιμο από τον κόσμο της ομάδας του, ακόμη κι όταν αυτή προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στις «μαύρες γάτες». Το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο, έκανε το κλίμα βαρύ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, με τους παίκτες του Γκας Πογιέτ να φτάνουν, πλέον, στους 14 βαθμούς αλλά να μένουν στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Η Κάρντιφ ανέβηκε στους 18, μα έμεινε τρία ματς χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο τους πόντο, φέτος, από θέση πίσω στο σκορ και πλήρωσαν, ουσιαστικά, τις χαμένες ευκαιρίες τους για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα. Στην πρώτη της καλή στιγμή, στο 6΄, η Κάρντιφ έκανε το 1-0 με τον Ματς, έχοντας και την υπεροχή στην αναμέτρηση. Οι Ουαλοί έπιασαν ένα 25λεπτο εξαιρετικό, όπου έκαναν τη Σάντερλαντ να μην υπάρχει στο γήπεδο!

Από το ημίωρο και μετά οι «μαύρες γάτες» άρχισαν ν΄ ανεβάζουν την απόδοσή τους κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με κυριότερη του Άλντιντορ για το 1-1. Ο Φράιζερ Κάμπελ, στο 58΄, εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων και «σκότωσε» την πρώην ομάδα του η οποία, όμως, περίμενε το τελευταίο τέταρτο για ν΄ αντιδράσει. Μ΄ έναν καταπληκτικό Τζιακερίνι στο δεύτερο μέρος μείωσε σε 2-1 στο 83΄, μετά από ασίστ του Ιταλού και γκολ του Στίβεν Φλέτσερ.

Στο 95΄ ο Κόλμπακ, στην τελευταία φάση του αγώνα, με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον εξαιρετικό Μάρσαλ που όσες φορές χρειάστηκε έσωσε την Κάρντιφ. Ο Χάρης Μαυρίας ήταν ξανά εκτός αποστολής για τη Σάντερλαντ, για την οποία αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο ο Μπορίνι που ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, χωρίς, πάντως, να υπάρχει κάτι σοβαρό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.