Προ της εξόδου ο Μακέι στην Κάρντιφ

Οι εξελίξεις στην Κάρντιφ είναι ραγδαίες με τον Μάλκι Μακέι να βρίσκεται ένα βήμα από την απόλυση από τον πάγκο των Ουαλών, μετά την ανοικτή κόντρα του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Βίνσεντ Ταν.

Οι εξελίξεις στην Κάρντιφ είναι ραγδαίες με τον Μάλκι Μακέι να βρίσκεται ένα βήμα από την απόλυση από τον πάγκο των Ουαλών, μετά την ανοικτή κόντρα του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Βίνσεντ Ταν.

Ο 41χρονος προπονητής, που ανέβασε την Κάρντιφ στην Πρέμιερ Λιγκ το 2013, στις αρχές της εβδομάδας δήλωσε πώς η ομάδα του έχει ανάγκη από ενίσχυση κι ότι στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη θα έρθουν οι παίκτες που θα τη βοηθήσουν να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό. Ο πρώην προπονητής της Γουότφορντ, όμως, λογάριασε χωρίς τον ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη του συλλόγου Βίνσεντ Ταν.

Ο 61χρονος Μαλαισιανός επιχειρηματίας έδειξε απ΄ αρχής την ενόχλησή του για τη δημόσια τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας του. Με το πρόσχημα ότι ο Μακέι προέβη στις δηλώσεις χωρίς να συνεννοηθεί με τη διοίκηση, διέρρευσε ότι για μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Κάρντιφ δεν θα δαπανηθεί ούτε λίρα. Το βράδυ της Πέμπτης (19/12), επίσης, προέκυψε η πληροφορία ότι απέστειλε e-mail στον Μακέι, λέγοντάς του ότι «ή παραιτείσαι ή σε απολύω».

Λίγες ώρες νωρίτερα ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, είχε χαρακτηρίσει «άσχετο από μπάλα» τον Ταν! Λίβερπουλ και Κάρντιφ αναμετρώνται το μεσημέρι του Σαββάτου (21/12, 14.45) στο «Άνφιλντ», για τη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το πρωί της Παρασκευής (20/12), στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού των Ουαλών για το παιχνίδι, ο Μακέι δεν εμφανίστηκε ποτέ! Επίσημη δικαιολογία δεν υπήρξε για την απουσία του, ενώ φημολογείται πώς του απαγορεύτηκε ρητά να μιλήσει στους δημοσιογράφους από τον ίδιο τον Ταν.

Πλέον πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την Κάρντιφ και το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει είναι αν ο ιδιόρρυθμος Ταν θ΄ αφήσει τον Μακέι να κοουτσάρει την Κάρντιφ στο «Άνφιλντ» ή αν θα τον διώξει μετά το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Ήδη συζητιέται ο αντικαταστάτης του, με επικρατέστερο διάδοχο τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ της νορβηγικής Μόλντε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.