Γη και ύδωρ για να μείνει ο Σουάρες

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να κάνει τον Σουάρες τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ιστορίας της για να τον κρατήσει στο «Άνφιλντ».

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να κάνει τον Σουάρες τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη  της ιστορίας της για να τον κρατήσει στο «Άνφιλντ».

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι κατά πολλούς ο κορυφαίος παίκτης στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής, έχοντας πετύχει 17 γκολ σε μόλις 11 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι η παραμονή του στη Λίβερπουλ είχε μεταγραπεί σε σίριαλ, τελικά οι «ρεντς» τον έπεισαν να παραμείνει και τώρα επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του που λήγει το 2016, προκειμένου να απομακρύνουν πιθανούς «μνηστήρες» όπως την Άρσεναλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο γενικός διευθυντής της Λίβερπουλ Ίαν Έιρ θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τον ατζέντη του παίκτη Πέρε Γκουαρντιόλα, προκειμένου να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του με όρους «ηγεμονικούς».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι «ρεντς» είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος λαμβάνει 120.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Αν συμβεί αυτό, τότε ο Σουάρες θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Λίβερπουλ όλων των εποχών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.