Κάρολ: «Θέλω τίτλους»

Να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα της Λίβερπουλ θέλει ο Άντι Κάρολ.

Να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα της Λίβερπουλ θέλει ο Άντι Κάρολ. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός παρουσιάστηκε επισήμως από τους «κόκκινους» και δεν έκρυψε τη χαρά του. Ο νεαρός επιθετικός πήρε το «9» του αποχωρήσαντα Φερνάντο Τόρες και τόνισε πως θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τη νέα του ομάδα.

Αρχικά, ο Κάρολ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ: «Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα να βρίσκομαι εδώ. Η Λίβερπουλ είναι τεράστιο κλαμπ και είναι πολύ ωραίο να σε θέλει μια τέτοια ομάδα. Ένιωσα λίγο έκπληκτος στην αρχή όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και δεν ήξερα ακριβώς τι γινόταν. Όταν έμαθα πως όντως ήταν υπαρκτό το ενδιαφέρον και υπήρχε η ευκαιρία να έρθω ήξερα πως έπρεπε να το κάνω».

Επίσης, ο Κάρολ συμπλήρωσε: «Μεγάλωσα στο Νιούκαστλ και η μετακόμιση μου φαίνεται κάπως περίεργη αλλά μόλις εγκατασταθώ θα είμαι καλύτερα. Το να φοράω το νούμερο 9 είναι εκπληκτικό και αυτό ήθελα από την αρχή. Μόνο ότι φοράς αυτό το νούμερο στη φανέλα της Λίβερπουλ, είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο εδώ και για τον λόγο αυτό ήρθα. Θέλω να σκοράρω πολλά τέρματα, να δώσω πολλές ασίστ και να αγωνίζομαι όσο πιο συχνά μπορώ».

Σχετικά με τον Κένι Νταλγκλίς, ο Κάρολ δήλωσε: «Είναι συναρπαστικό που θα δουλέψω με τον Νταλγκλίς. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Μου είπε να εγκατασταθώ, να επανέλθω στην φόρμα που και τότε να ετοιμαστώ να παίξω».

Επίσης, μίλησε και για τη φιλία του με τον Κέβιν Νόλαν: «Μίλησα μαζί του. Είναι πολύ χαρούμενος για μένα. Μου είπε πως είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα. Όσα πέτυχα με την Νιούκαστλ με έφεραν εδώ και θα πρέπει να συνεχίσω να τα κάνω με την Λίβερπουλ».

Ο Κάρολ τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί με τον Σουάρεζ: «Είναι εκπληκτικό που θα συνεργαστώ μαζί του. Είναι σπουδαίος παίκτης και ανυπομονώ να παίξω με όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ. Τα γκολ είναι η δουλειά μου και μπορώ να σκοράρω εδώ. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Θα σκοράρω, θα δίνω ασίστ, θα κρατάω την μπάλα. Θα προσπαθώ για το καλύτερο».

Τέλος, ο Άγγλος επιθετικός δεν παρέλειψεν α στείλει και το μήνυμά του προς τους οπαδούς της ομάδας: «Ξέρω ότι δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για μένα και θέλω να τα ξεπληρώσω και θα βάλω τα δυνατά μου για τον λόγο αυτό. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια και θα κάνω τα πάντα για να το πετύχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.