Μιραλάς: «Όνειρό μου η Ισπανία»

Να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα επιθυμεί ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος συμπλήρωσε πως είναι ευχαριστημένος στην Έβερτον.

Να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα επιθυμεί ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος συμπλήρωσε πως είναι ευχαριστημένος στην Έβερτον. Ο διεθνής επιθετικός τόνισε πως είναι ένα από τα όνειρά του το να αγωνιστεί σε κάποια ισπανική ομάδα, συμπληρώνοντας πως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ταιριάζει περισσότερο στον ίδιο. Επίσης, δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως είναι ευχαριστημένος στην Έβερτον και ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο αγγλικό πρωτάθλημα. Αλλά και η ζωή στην Αγγλία μου αρέσει. Θα έλεγα πως είμαι ευτυχισμένος εδώ, αφού καλύπτονται οι απαιτήσεις μου, τόσο οι επαγγελματικές, όσο και οι προσωπικές».

Στην συνέχεια, ο Βέλγος επιθετικός συμπλήρωσε: «Όνειρό μου είναι να μεταγραφώ σε ομάδα της Ισπανίας. Θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο ισπανικό πρωτάθλημα. Θα έλεγα πως το ποδόσφαιρο εκεί ταιριάζει περισσότερο στα δικά μου χαρακτηριστικά. Συνεπώς, αν και είμαι καλά στην Αγγλία, κάποια μέρα θα ήθελα να μετακομίσω για την Ισπανία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.