Βενγκέρ: «Σεβασμός στον Φαν Πέρσι»

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού για ακόμα μία φόρα από τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο προπονητής της Άρσεναλ εξέφρασε το σεβασμό του για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , ενόψει της επίσκεψης του Ολλανδού στο «Έμιρεϊτς» στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ.

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού για ακόμα μία φόρα από τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο προπονητής της Άρσεναλ εξέφρασε το σεβασμό του για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , ενόψει της επίσκεψης του Ολλανδού στο «Έμιρεϊτς» στο παιχνίδι της  επόμενης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ.

«Πάντα σεβόμαστε τους παίκτες που έχουν παίξει σε εμάς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είτε είναι πρωταθλητής, είτε όχι, για εμάς ισχύει το ίδιο» ήταν τα λόγια του Αλσατού τεχνικού, ο οποίος θέλει με τον τρόπο του να προετοιμάσει και τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» για την υποδοχή που θα επιφυλάξουν στον πρώην παίκτη της ομάδας τους.

Αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και το κατά πόσο ενδέχεται να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του το γεγονός πως οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέκτησαν (και μαθηματικά) το πρωτάθλημα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, ο Βενγκέρ σχολίασε:

«Τώρα, όσον αφορά τον αγώνα εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, χωρίς να σκεφτόμαστε τον τίτλο που κατέκτησε η Γιουνάιτεντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.