Πρώτη στο “χωριό”

Η Τσέλσι νίκησε 2-0 τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι και αντικατέστησε την επίσης συμπολίτισσά της, Τότεναμ, στην τρίτη προνομιούχο θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι νίκησε 2-0 τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι και αντικατέστησε την επίσης συμπολίτισσά της, Τότεναμ, στην τρίτη προνομιούχο θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα οι “μπλε” έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο από τα “σπιρούνια” που έχασαν νωρίτερα από τη Φούλαμ στο άλλο ντέρμπι της αγγλικής πρωτεύουσας, ενώ υπολείπονται τέσσερις βαθμούς της δεύτερης Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λάμπαρντ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό του αγώνα στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, βρίσκοντας δίχτυα για 200ή φορά με τη φανέλα των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης και θέλοντας άλλα τρία τέρματα για να ξεπεράσει τον Μπόμπι Τάμπλινγκ στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα στην ιστορία του συλλόγου. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Αζάρ με ατομική προσπάθεια και σουτ στο 60′.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Κέιχιλ, Λουίζ (78′ Τέρι), Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μόουζες (70′ Όσκαρ), Αζάρ, Μπα, Μάτα (86′ Όμπι Μίκελ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ, Ο’ Μπράιεν, Κόλινς (61′ Τόμκινς), Ριντ, Ο’ Νιλ, Τζάρβις, Κόλισον, Ντιαμέ (46′ Τέιλορ), Βαζ Τε (80′ Κόουλ), Κάρολ

Η Γουίγκαν νίκησε 2-1 τη Νιουκάστλ και διατήρησε τις ελπίδες της για αποφυγή του υποβιβασμού, με τις “καρακάξες” να την… πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα μετά την πρόκριση τους επί της Ανζί στο Γιουρόπα Λιγκ με γκολ του Σισέ στις καθυστερήσεις. Ο Μποσζούρ άνοιξε το σκορ στο 18′ για τους γηπεδούχους, ο Σαντόν στο 72′ ισοφάρισε για τη Νιουκάστλ και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Κονέ στο 90′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.