Διπλό σωτηρίας της Σάντερλαντ στο “Γκούντισον Παρκ”

Από την εποχή που ο... Νώε έφτιαχνε την κιβωτό είχε να νικήσει η Σάντερλαντ την Εβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" μέχρι την περσινή περίοδο, αλλά το κατάφερε δυο σερί περιόδους! Φέτος, το 2-0 σημαδεύτηκε και με την έξοδό της από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την εποχή που ο… Νώε έφτιαχνε την κιβωτό είχε να νικήσει η Σάντερλαντ την Εβερτον στο “Γκούντισον Παρκ” μέχρι την περσινή περίοδο, αλλά το κατάφερε δυο σερί περιόδους! Φέτος, το 2-0 σημαδεύτηκε και με την έξοδό της από την επικίνδυνη ζώνη.

Για να γίνει αυτό, όμως, χρειάστηκε να συμβούν κάποια… περίεργα ή να σπάσουν κάποιες καλές επιδόσεις. Ο ένας από τους δυο σκόρερ, ο Γκρέιαμ είχε να σκοράρει από το Δεκέμβριο του 2013. Η Εβερτον δέχθηκε γκολ μετά από επτά ολόκληρες ώρες αγώνα, ενώ δεν πέτυχε γκολ μετά από επτά σερί ματς.

Οι νικητές, βέβαια, έχουν την τεράστια ευκαιρία να κάνουν την επόμενη αγωνιστική σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία, αφού υποδέχονται τη Λέστερ που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με αυτούς. Σε ό,τι αφορά την Εβερτον που είχε δοκάρι με τον ΜακΚάρθι, η ήττα αυτή την κράτησε στη μέση της βαθμολογίας μακριά από κάθε είδους διεκδίκηση. 

Το αποτέλεσμα
Εβερτον – Σάντερλαντ 0-2
0-1 Γκρέιαμ (53)
0-2 Ντεφόε (85)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.