Φαν Χάαλ: «Έχουμε βρει τον αντί-Ντε Χέα»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ επιβεβαίωσε πως δεν είναι στο χέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κρατήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα και συμπλήρωσε πως έχει ήδη έτοιμη την λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ επιβεβαίωσε πως δεν είναι στο χέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κρατήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα και συμπλήρωσε πως έχει ήδη έτοιμη την λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες. Ο Ολλανδός τεχνικός υπογράμμισε πως μόνο αν το επιθυμεί ο ίδιος ο Ισπανός, θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» και τη νέα σεζόν. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να είναι οργανωμένοι και έτοιμοι να τον αντικαταστήσουν, αν τελικά επιλέξει να αποχωρήσει.

Χαρακτηριστικά, ο Φαν Χάαλ τόνισε: «Έχουμε μία λίστα από τερματοφύλακες που μπορούν να το αντικαταστήσουν. Πρέπει πάντα να είμαστε οργανωμένοι. Θέλουμε να μείνει και ελπίζω να βάλει την υπογραφή του. Δεν εξαρτάται από εμάς αλλά θα πρέπει να το θέλει και ο ίδιος. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει αποφασίσει. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι λέει σε εμένα. Ελπίζω να μείνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.