Συγκινητική επιστολή Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ, με μία συγκινητική ανοικτή επιστολή στην Liverpool Echo, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Λίβερπουλ για την υποστήριξη που του πρόσφεραν σε 17 χρόνια καριέρας στο «Άνφιλντ», όπου υποσχέθηκε να επιστρέψει μετά το τέλος της θητείας του στο MLS.

Ο Στίβεν Τζέραρντ, με μία συγκινητική ανοικτή επιστολή στην Liverpool Echo, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Λίβερπουλ για την υποστήριξη που του πρόσφεραν σε 17 χρόνια καριέρας στο «Άνφιλντ», όπου υποσχέθηκε να επιστρέψει μετά το τέλος της θητείας του στο MLS.

Αναλυτικά:

«Προς όλους τους fans μου,

Δεν ήταν εύκολο να πω αντίο. Η Λίβερπουλ ήταν ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου από τότε που ήμουν οκτώ χρονών και δεν ξέρω πόσο θα μου λείψει.

Ήταν μία πολύ συναισθηματική περίοδος για την οικογένειά μου, με το τελευταίο μου παιχνίδι στο ”Άνφιλντ” με την Κρίσταλ Πάλας και μετά την τελευταία μου εμφάνιση με τη Στόουκ Σίτι.

Εντυπωσιάστηκα από τον αποχαιρετισμό που μου επιφύλαξαν οι οπαδοί και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά. Είναι κάτι που με έκανε να νιώθω ταπεινός και θα έχω στην καρδιά μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ήταν ένα απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτό τον σύλλογο για τόσο πολύ καιρό.

Όταν ήμουν παιδί, κλωτσώντας μία μπάλα στην οδό Ironside στο Huyton, το μόνο που ήθελα ήταν να παίξω για τη Λίβερπουλ. Ονειρευόμουν ότι φορούσα αυτή τη φανέλα έστω και μία φορά.

Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έφτανα κοντά στο να το κατορθώσω, οπότε με κάνει εξαιρετικά υπερήφανο το γεγονός ότι μπορώ να κοιτάξω πίσω, σε μία καριέρα με 710 συμμετοχές σε 17 χρόνια.

Λάτρεψα κάθε λεπτό παίζοντας για τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο.

Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι. Ζήσαμε δοξασμένες στιγμές και συντριπτικά χτυπήματα, αλλά σε όλο αυτό τον καιρό μου προσφέρατε φανταστική υποστήριξη και ποτέ δεν θα το ξεχάσω.

Οι καλές στιγμές ήταν ακόμα πιο γλυκιές, γιατί τις έζησα με την ομάδα που αγαπούσα από μικρός. Μοιραστήκαμε μαζί αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές.

Φυσικά, το αποκορύφωμα της καριέρας μου ήρθε πριν από 10 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου. Όταν σήκωσα το Κύπελλο Πρωταθλητριών, δεν υπήρχε πιο υπερήφανος άνθρωπος στον πλανήτη.

Για μένα σήμαινε πάρα πολλά το να σας παραδώσω αυτό το τρόπαιο. Οι οπαδοί έπαιξαν τόσο μεγάλο ρόλο, βοηθώντας και εμπνέοντας την περίφημη ανατροπή απέναντι στη Μίλαν. Ποτέ δεν θα ξεχάσω πώς μας βοήθησαν να σηκώσουμε το κεφάλι από το πάτωμα μετά από το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο.

Πολλοί με ρωτούν συχνά για την πίεση στους ώμους μου να πετύχω με τη Λίβερπουλ, αλλά ποτέ δεν το είδα σαν βάρος. Ήταν μία μεγάλη ευθύνη για μένα, αλλά πάντα αυτό μου άρεσε και το αγκάλιαζα.

Ήταν τεράστια τιμή να είμαι αρχηγός αυτού του κλαμπ για τόσο καιρό. Πάντα έδινα το καλύτερο και προσπαθούσα να δίνω το παράδειγμα. Ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα δίπλα σε μερικούς απίστευτους παίκτες και για προπονητές που όλοι με βοήθησαν να βελτιωθώ και να εξελιχθώ. Είμαι περήφανος γι’ αυτά που έδωσα, τις θυσίες, την αφιέρωση και την αφοσίωση όλων αυτών των χρόνων.

Πάνω απ’ όλα όμως, νιώθω απίστευτα τυχερός που είχα την ευκαιρία να παίζω μπροστά από αυτούς τους οπαδούς για τόσο πολύ καιρό.

Το Λίβερπουλ είναι το σπίτι μου και αγαπώ αυτή την πόλη. Όμως πιστεύω ότι είναι η σωστή στιγμή να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, καθώς προετοιμάζομαι για τη μετακόμιση στην Αμερική.

Θέλω να παίζω κάθε εβδομάδα στα τελευταία χρόνια της καριέρας μου και ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση στο ΜLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Θα είμαι μακριά για τα επόμενα 2-3 χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της σχέσης μου με τη Λίβερπουλ. Ήμουν πάντα οπαδός της και αυτό θα συνεχιστεί. 

Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και να υπηρετήσω τον σύλλογο ξανά μία μέρα. Νοιώθω ότι μπορώ να προσφέρω σε κάποιον ρόλο στο μέλλον.

Όμως σήμερα, το μόνο που θέλω είναι να κοιτάξω πίσω και να πω ευχαριστώ στους οπαδούς για την θαυμάσια στήριξη που μου προσφέρατε τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου ξανά και ξανά και μου προσφέρατε αναμνήσεις που δεν θα άλλαζα με τίποτα. 

Σας ευχαριστώ, 

Στίβεν Τζέραρντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.