Βενγκέρ: «Δε θα φύγει ο Γουόλκοτ»

Ο Αρσέν Βενγκέρ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος, για να φύγει από ο Θίο Γουόλκοτ από την Άρσεναλ, παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Ο Αρσέν Βενγκέρ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος, για να φύγει από ο Θίο Γουόλκοτ από την Άρσεναλ, παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ο Αλσατός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας, καθώς επίσης και την εμφάνιση του Γουόλκοτ στο συγκεκριμένο ματς. Επίσης, απέφυγε να αναφερθεί στον μετεγγραφικό προγραμματισμό της ομάδας του.

Αρχικά, ο Βενγκέρ τόνισε: «Δεν βλέπω το λόγο να μη βρίσκεται εδώ και του χρόνου. Είναι ένας παίκτης που ήταν έξω για ένα χρόνο, από Γενάρη σε Γενάρη και του πήρε λίγο για να επανέλθει στα καλύτερά του. Νομίζω πως τώρα βρίσκεται σε μια ηλικία που γίνεται πολύ ενδιαφέρων. Έχει εμπειρία, είναι στο peak του σε φυσική κατάσταση και είναι ώρα να μείνει μαζί μας».

Στη συνέχεια, ο Αλσατός συμπλήρωσε: «Είχα πολλές μεγάλες αποφάσεις να πάρω πριν το ματς. Έπρεπε να αφήσω μεγάλους παίκτες εκτός. Ήταν δύσκολο να πάρω αποφάσεις και να βρω τη σωστή ισορροπία για την ομάδα. Ο Γουόλκοτ είναι σε φόρμα. Σκόραρε ένα χατ τρικ την περασμένη εβδομάδα και έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση. Ο Ζιρού έχει δώσει πολλά στην ομάδα από το Γενάρη, αλλά πρόσφατα ήταν λίγο κουρασμένος».

Τέλος, δήλωσε για τις μετεγγραφές, που θα γίνουν στους «κανονιέρηδες»: «Δεν είμαι σε αγοραστική διάθεση απόψε. Θα αγοράσω ένα ποτό για τους παίκτες μου! Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Έχουμε μία καλή βάση και έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε, γιατί δεν παίζουμε προκριματικό για το Champions League. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πρέπει να κινηθούμε έξυπνα. Φυσικά μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Γιατί όχι; Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και στο παρελθόν, όταν είχαμε τις δυνατότητες να το κάνουμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε ξανά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.