Κοξ: «Πιο σημαντικό από το γάμο μου το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ»

Σε μία δήλωση αντιπροσωπευτική της σημασίας που έχει για τη Μάνσφιλντ, το ματς Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ, προέβη ο τεχνικός της ομάδας Πολ Κοξ.

Σε μία δήλωση αντιπροσωπευτική της σημασίας που έχει για τη Μάνσφιλντ, το ματς Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ, προέβη ο τεχνικός της ομάδας Πολ Κοξ.

Όχι ότι οι πιθανότητες για τους γηπεδούχους είναι πολλές, μια και πρόκειται για ομάδα της Κόνφερενς η οποία απέχει από την Πρέμιερ Λιγκ πέντε κατηγορίες! Ωστόσο αποτελεί μεγάλο γεγονός για τη Μάνσφιλντ το γεγονός ότι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Αγγλία, θα παίξει στο «Φιλντ Μιλ».

Μία δήλωση που σίγουρα θα του προκαλέσει «κρεβατομουρμούρα» έκανε ο 40χρονος τεχνικός Πολ Κοξ, χαρακτηρίζοντας αυτό το παιχνίδι ως το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή του, ακόμη και από το γάμο του! «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τη χαρά που νιώθω, που παίζουμε μ΄ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Ακόμη και όταν δημιούργησα οικογένεια, δεν ήμουν τόσο χαρούμενος. Είναι, αναμφίβολα, η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου», σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μάνσφιλντ.

Ο Κοξ έπαιξε ποδόσφαιρο στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας, έχοντας καλύτερη παρουσία στις Νοτς Κάουντι στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και στο τέλος της με την Κέτερινγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.