Επέστρεψε στη Γουέστ Χαμ ο Τζο Κόουλ

Συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών υπέγραψε ο Τζο Κόουλ με τη Γουέστ Χαμ. Ο 31χρονος Άγγλος διεθνής μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και επέστρεψε μία δεκαετία αργότερα στην ομάδα από την οποία αναδείχτηκε.

Συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών υπέγραψε ο Τζο Κόουλ με τη Γουέστ Χαμ. Ο 31χρονος Άγγλος διεθνής μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και επέστρεψε μία δεκαετία αργότερα στην ομάδα από την οποία αναδείχτηκε. Θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 26, το οποίο είχε και από το 1998 μέχρι το 2003 στα «σφυριά». Ο Κόουλ δήλωσε ικανοποιημένος για την επιστροφή του στο ανατολικό Λονδίνο.

«Χαίρομαι που επέστρεψα. Αυτό το μέρος είναι για μένα γεμάτο αναμνήσεις. Εδώ έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο και ξεκίνησα την καριέρα μου. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο Σαμ Αλαρντάις έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Στη Λίβερπουλ δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά μου είπε ότι εδώ με θέλει για να παίζω συνέχεια και αυτό είναι για μένα το ζητούμενο».

Από το 2010 αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ, ενώ είχαν προηγηθεί επτά χρόνια στην Τσέλσι γεμάτα τίτλους και διακρίσεις, τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όμως, ένας σοβαρός τραυματισμός στους χιαστούς και η εγχείρηση τον Ιανουάριο του 2009 “φρέναραν” απότομα τη ραγδαία εξέλιξή του. Έκτοτε, ο Τζο Κόουλ δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού ούτε στην Αγγλία, ούτε στη μία σεζόν του στη Γαλλία, καθώς την περίοδο 2011/2012 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λιλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.