Μαρτίνεθ: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ, εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ, εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Ισπανός τεχνικός της Έβερτον είδε την ομάδα του να ανατρέπει την εις βάρος της κατάσταση και να παίρνει τη νίκη 3-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Ο Μαρτίνεθ τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Δείξαμε έναν απίστευτο χαρακτήρα ως ομάδα που γυρίσαμε το παιχνίδι και νικήσαμε. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια ανατροπή και να παίρνεις νίκες και είναι ακόμη δυσκολότερο όταν το κάνεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Γουέστ Μπρομ που δεν δέχεται γκολ εύκολα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έχουν μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα και έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα και μεγάλη θέληση για να βελτιωθούμε καθώς η εμφάνισή μας στο πρώτο μισό του αγώνα δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Ποτέ όμως δεν τα παρατήσαμε και βρήκαμε τρόπο να επιστρέψουμε στο σκορ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.