Στην κορυφή η Αρσεναλ

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε μια φανταστική γι αυτήν εβδομάδα η Αρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ που εντυπωσίασε στο "Καραϊσκάκη" παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, νίκησε εκτός έδρας (2-0) και την Αστον Βίλα (πάλι σκόραρε ο Ζιρού) ανεβαίνοντας στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε μια φανταστική γι αυτήν εβδομάδα η Αρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ που εντυπωσίασε στο “Καραϊσκάκη” παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, νίκησε εκτός έδρας (2-0) και την Αστον Βίλα (πάλι σκόραρε ο Ζιρού) ανεβαίνοντας στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι “κανονιέρηδες” ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσαν και τα δυοο τέρματά τους. Το πρώτο αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στο 8′. Ο Γουόλκοτ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αλαν Χάτον και ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Ζιρού δεν αστόχησε και μπήκε στη λίστα των σπουδαίων παικτών που έχουν σημειώσει 50 γκολ με τη φανέλα της Αρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι υπόλοιποι είναι ο ντυν συμπαίκτης του Γουόλκοτ, αλλά και οι Τιερί Ανρί, Ρομπέρ Πιρές, Ντένις Μπέργκαμπ, Ιαν Ράιτ, Ρόμπιν φαν Πέρσι. Το 2-0 έλαβε χώρα στο 28′ σε μια υποδειγματική και σεμιναριακού χαρακτήρα αντεπίθεση των Λονδρέζων που είχε δημιουργό τον Οζίλ και εκτελκεστή τον Ράμσεϊ. 

Στο δεύτερο μέρος, οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ… κάθισαν πάνω στο αποτέλεσμα δίνοντας την ευκαιρία στην Αστον Βίλα να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, όμως, το σκορ δεν άλλαξε αφήνοντας τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση και στο -8 από την παραμονή!

Το αποτέλεσμα
Αστον Βίλα – Αρσεναλ 0-2
0-1 Ζιρού πέναλτι (8)
0-2 Ράμσεϊ (38)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.