Ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ πριν το ντέρμπι

Από το 0-2 επέστρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πέρασε τελικά από το Λονδίνο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με σπουδαία ανατροπή (2-3) και περιμένει πλέον τη Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ".

Από το 0-2 επέστρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πέρασε τελικά από το Λονδίνο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με σπουδαία ανατροπή (2-3) και περιμένει πλέον τη Λίβερπουλ στο “Ολντ Τράφορντ”. 

Η ομάδα του Μουρίνιο, βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε εντυπωσιακό σουτ του Τάουνσεντ στο 11′ με την μπάλα να κοντράρει αλλάζοντας πορεία, για να καταλήξει στα δίχτυα του Ντε Χέα, ενώ με το ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Φαν Άανχολτ βγήκέ στην κόντρα και νίκησε τον Ισπανό τερματοφύλακα στην κλειστή του γωνία για το 2-0. 

Σημαντικό ρόλο στην ανατροπή, έπαιξε η γρήγορη μείωση του σκορ από την κεφαλιά του Σμόλινγκ στο 55′ (2-1), για να έρθει η ισοφάριση ένα εικοσάλεπτο αργότερα, με τον Σάντσες να έχει σουτ στο δοκάρι και τον Λουκάκου στην επαναφορά να σημαδεύει σωστά για το 2-2. 

Το καλύτερο, οι “κόκκινοι διάβολοι” το φυλούσαν για το τέλος, με τον Μάτις να πιάνει ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, γράφοντας το τελικό 2-3. 

Η Γιουνάιτεντ έμεινε έτσι μόνη δεύτερη με 62 βαθμούς μετά από 29 ματς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Λίβερπουλ (60β) στο Μάντσεστερ, για τη μάχη του καλύτερου πλασαρίσματος ουσιαστικά, αφού και οι δύο ομάδες δύσκολα θα μείνουν εκτός ομίλων. 

Στη ζώνη του υποβιβασμού με 27 πόντους έμεινε η Πάλας, στο -1 από την παραμονή και τη Σαουθάμπτον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.