Τουλάχιστον πέντε μετεγγραφές η Σίτι

Σε τουλάχιστον πέντε μετεγγραφές θα προχωρήσει η Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά τις εισηγήσεις που έχει κάνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σε τουλάχιστον πέντε μετεγγραφές θα προχωρήσει η Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά τις εισηγήσεις που έχει κάνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, δυο αμυντικών, ενός μέσου και ενός επιθετικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου για τη θέση του τερματοφύλακα εξετάζεται η περίπτωση του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα, ενώ για το κέντρο της άμυνας, έχουν ξεχωρίσει οι περιπτώσεις των Αϊμερίκ Λαπόρτε και Τζον Στόουνς. Ο πρώτος αγωνίζεται στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο δεύτερος στην Έβερτον. 

Ο μεγάλος στόχος των «πολιτών» είναι ο Πολ Πογκομπά, τον οποίο προορίζει ο Γκουαρντιόλα για τον κινητήριο μοχλό της ομάδας που σχεδιάζει, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, κάτι που κάνει δύσκολο το έργο της διοίκησης της Σίτι. Τέλος, για την επιθετική γραμμή, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον οποίο συνεργάζεται ο Γκουαρντιόλα στη Μπάγερν Μονάχου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.