Άλωσε το “Στάμφορντ Μπριτζ”

Με γκολ του Γκλεν Τζόνσον στο 87' η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και την "έπιασε" στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Με γκολ του Γκλεν Τζόνσον στο 87′ η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και την “έπιασε” στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Με την τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη της, η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς πήγε στους 22 βαθμούς, όσους έχουν επίσης οι “μπλε”, η Άρσεναλ και η Τότεναμ, η οποία αγωνίζεται τη Δευτέρα (21/11) με την Άστον Βίλα στο Λονδίνο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34′ με τον Μάξι Ροντρίγκες να τελειώνει ιδανικά έναν ωραίο ομαδικό συνδυασμό και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Η Τσέλσι κυριάρχησε στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Στάριτζ στο 55′. Δεν μπόρεσε να φτάσει, όμως, σε ένα δεύτερο γκολ και στο φινάλε πλήρωσε τις χαμένες τις ευκαιρίες.

Στο 87′ ο Γκλεν Τζόνσον μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Τσεχ, δίνοντας και πάλι, οριστικά αυτή τη φορά, το προβάδισμα στους “κόκκινους” και “σκοτώνοντας” την πρώην ομάδα του. Η Τσέλσι έμεινε με μία νίκη στην τελευταία τετράδα παιχνιδιών στο πρωτάθλημα και 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή και την πρώτη Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Λάμπαρντ, Μαλουντά, Όμπι Μίκελ (46′ Στάριτζ), Ραμίρες (84′ Μεϊρέλες), Ντρογκμπά (84′ Τόρες), Μάτα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Άγκερ, Σκρτελ, Χοσέ Ενρίκε, Ροντρίγκες (77′ Ντάουνινγκ), Άνταμ, Λούκας, Κάιτ, Σουάρες (89′ Κάρολ), Μπέλαμι (66′ Χέντερσον)
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.