Έκανε πλάκα η Σίτι στη Χάντερσφιλντ

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το 2/2 με εύκολη νίκη 6-1 επί της Χάντερσφιλντ. Χατ τρικ ο Αγουέρο, σκόραρε στο 250ο παιχνίδι του ο Σίλβα.2/2 και για τη Γουότφορντ, πήρε το πρώτο της διπλό απέναντι στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ Μπέρνλι με τον Χοσέ Χολέμπας να παίζει σε ολόκληρο το 90 λεπτο.

 Αφού πέρασε από το «Emirates» στην πρεμιέρα, η Σίτι δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στη Χάντερσφιλντ. Τρία γκολ σε διάστημα 10 λεπτών καθάρισαν το ματς για τους πρωταθλητές (Αγουέρο 25΄, Χεσούς 31΄, Αγουέρο 35΄), και παρότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 43΄ με τον Στάνκοβιτς, ο Νταβίντ Σίλβα, που είχε λείψει στη πρεμιέρα με την Άρσεναλ, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, σκόραρε στο 250ο παιχνίδι του στην Premier League και άνοιξε λογαριασμό στη σεζόν.

Στο 75ο λεπτό ξανά ο Σέρχιο Αγουέρο εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μεντί για να  κάνει το πρώτο χατ ρικ του στη σεζόν μόλις στη 2η αγωνιστική, 9ο συνολικά στην Αγγλία, πρώτος στη σχετική λίστα πάντα ο Άλαν Σίρερ με 11.Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε στο 84′ με τον Ολλανδό Κόνγκολο να στέλνει άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα του Χάμερ. Στη κορυφή η Σίτι, έπιασε Τσέλσι, Τότεναμ ,Μπόρνμουθ και Γουότφορντ  που έχουν το απόλυτο.Η Χάντερσφιλντ παραμένει χωρίς βαθμό μετά από δύο αγώνες μετρώντας ισάριθμες ήττες.

Μπέρνλι – Γουότφορντ 1-3

  Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γουότφορντ στο πρωτάθλήμα,ο Γκρέι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 3ο λεπτό μετά από ασίστ του Ντίνι,  όμως η απάντηση της Μπέρνλι ήταν άμεση και έφερε το ματς στα ίσα με τον Ταρκόφσκι στο 6ο λεπτό στην επιστροφή του στην εντεκάδα που σκόραρε με κοντινή κεφαλιά ύστερα από ασίστ του Ισλανδού Γκούντμουνσον.
Τρομερό ξεκίνημα για τη Γουότφορντ στην επανάληψη πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 3 λεπτά. Ο Ντίνι από δημιουργός έγινε εκτελεστής και έβαλε μπροστά την ομάδα του μετά από γύρισμα του Ντουκουρέ και στο 51′ ο Γουίλ Χιουζ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3 βάζοντας γερές βάσεις για το πρώτο διπλό στη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.